Over ons: in het kort

VNG Congressen

Is sinds 1990 actief met het aanbieden van informatie door het organiseren van bijeenkomsten, beurzen en cursussen en trainingen.
Is een volle dochter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).  Wij richten onze dienstverlening op de leden van de VNG en doelgroepen uit de lokale overheid.

Wij werken in opdracht van de VNG, maar ook voor derden, waarbij een zo toegankelijk mogelijk prijspeil wordt gehanteerd. Daarnaast...

…organiseren wij
(Meerdaagse) congressen, seminars, workshops, cursussen en trainingen, ledenraadplegingen, expertmeetings, in-companytrainingen en beurzen.

Circa 300 bijeenkomsten per jaar variërend van 10 tot meer dan 3500 deelnemers. Jaarlijks kiezen ruim 30.000 deelnemers voor een of meer van onze bijeenkomsten.

 

…ontwikkelden wij de

 

- VNG Academie -

De VNG Academie voorziet in korte opleidingen voor de professionalisering van wethouders, raadsleden en gemeentelijke beleidsambtenaren in Nederland.
Onder de noemer VNG Academie organiseren wij trainingen voor wethouders en raadsleden. Onder de naam VNG Academie vindt u trainingen voor beleidsambtenaren. www.vngacademie.nl

 

- VNG Trainees -

Exclusief voor gemeenten en gemeentelijke organisaties detacheren wij hoogopgeleide trainees om hen kennis te laten maken met het werken voor de lokale overheid. Naast de detachering ontvangen onze trainees gedurende twee jaar een opleiding. www.vngtrainees.nl

 

…zijn wij
Een erkend congresbedrijf sinds wij door de Vereniging Nederlandse Congres- en Vergaderbelangen (VNC) het certificaat toegekend hebben gekregen.

Sinds 2007 een FOLO- geaccrediteerd bedrijf, zodat wij bij de door ons georganiseerde fiscale bijeenkomsten Permanente Educatie (PE)-punten mogen toekennen aan deelnemers.

 

Onze voorwaarden

Bekijk de voorwaarden van het Congres- en Studiecentrum VNG.
Bekijk de boekingsvoorwaarden van het Congres- en Studiecentrum VNG.